Download De buitenbeentjeseconomie (Dutch Edition) by Alexa Clay,Kyra Maya Phillips,Ronald Kuil PDF

By Alexa Clay,Kyra Maya Phillips,Ronald Kuil

Leer van de meest succesvolle buitenbeentjes, van wie de resultaten nooit in de officiële cijfers komen

 

Lessen in creativiteit, innovatie, verkooptechnieken en ondernemerschap van buitenbeentjes, zoals kamelenmelkers, piraten, smokkelaars, vervalsers en oplichters.

Bij de grootste pioniers denken de meeste mensen aan Steve Jobs, Thomas Edison, invoice Gates en Henry Ford. the standard suspects. Maar dit boek gaat niet over deze grote namen, het gaat juist over de buitenbeentjes van onze economie. Over mensen van wie je nog nooit hebt gehoord en die internet zulke grote denkers waren als Jobs, Edison en Ford. Vanuit deze verrassende hoek komen decrease in creativiteit, innovatie, verkooptechnieken en ondernemerschap.

De buitenbeentjeseconomie onthult alle ingenieuze reduce van deze buitenbeentjes wereldwijd, aan de hand van 20 verrassende, scherpzinnige en vindingrijke reduce van deze verborgen groep mensen.

 

Alexa Clay en Kyra Maya Philips zijn twee prijswinnende auteurs die schreven voor o.a. Wired Magazine, Harvard enterprise Review, Le Monde, The ny instances en The Guardian.

Show description

Read Online or Download De buitenbeentjeseconomie (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Schroder (Dutch Edition)

Wanneer de veertienjarige Erik Schroder, een jonge Duitse immigrant, zich opgeeft voor een exclusief schoolkamp in New England, besluit hij dat te doen onder de naam Eric Kennedy, in de verwachting dat hij als normale Amerikaanse jongen meer kans maakt te worden toegelaten. Het blijkt een noodlottig leugentje om bestwil dat zijn leven een onwaarschijnlijke en zeer tragische wending zal geven.

Taco Kuiper en de dood, 1894-1945 (Dutch Edition)

De familiegeschiedenis van de jonge historicus Wiebe de Graaf is getekend door de dood. Zijn overgrootvader maakt in 1945 een eind aan zijn leven en ook zijn grootmoeder pleegt suïcide, in 1970. Twee oudooms zijn in de oorlog gefusilleerd. Als zijn moeder, die aan ernstige depressies lijdt, in 2009 te kennen geeft dat ze niet langer wil leven, besluit hij zijn familie te onderwerpen aan een historisch onderzoek.

In de wildernis (Dutch Edition)

1676. Een Engelse pionierskolonie aan de oostkust van Noord-Amerika. Op een dag wordt Mary Rowlandson gevangengenomen door indianen. Ze wordt een pion in de bloedige strijd tussen de kolonisten en de inheemse bevolking. Mary overwint koude, honger en uitputting. Tot haar verrassing voelt ze zich aangetrokken tot de levenswijze van haar ontvoerders - vooral die van haar Indiaanse beschermer.

De klantendriehoek (Dutch Edition)

Versterk je klantgerichte vaardigheden Ontdek het hert, de kat en de leeuw in jezelf Versterk je klantgerichte Vaardigheden Klanten accepteren niet meer dat hun nood aan helderheid, juiste informatie, houvast, structuur, admire en touch genegeerd wordt. Daardoor worden ze 'moeilijke klanten'. De klantendriehoek biedt een eenvoudig en herkenbaar version voor een duurzaam klantencontact.

Additional resources for De buitenbeentjeseconomie (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.68 of 5 – based on 20 votes